logo_ukrtsalogo_ukrtsalogo_ukrtsalogo_ukrtsa
    • ГОЛОВНА
    • СКЛАД АКАДЕМІЇ
      • Академіки
      • Віце-академіки
      • Дослідники
    • НАУКОВІ КОЛЕКТИВИ
    • КОНФЕРЕНЦІЇ
    • МОНОГРАФІЇ
    • ІНФОРМАЦІЯ
    • КОНТАКТИ
      Колектив_6

      НАУКОВЦІ

      у галузі хімічної та біоінженерії

      Академіки:

      Сухенко Владислав Юрійович


      Віце-академіки:

      Демчишина Оксана Вікторівна

      Хлопицький Олексій Олександрович


      Дослідники:

      -

      наукові праці


      1

      Development of a New Suspension Electrolyte based on Methanesulphonic Acid for the Electrodeposition of Cu–Tio2Composites

      Sknar, I., Sknar, Y., Hrydnieva, T., ...Demchyshyna, O., Gerasimenko, D. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021, 1, р. 39–47



      2

      A study of lignin-free rice husk decomposition kinetics

      Hrydnieva, T.V., Sknar, Y.E., Riabik, P.V., Liashenko, A.O., Demchyshyna, O.V. Journal of Chemistry and Technologies, 2019, 27(2), р. 255–263



      3

      Studying the kinetics of extraction treatment of rice husk when obtaining silicon carbide

      Liashenko, A., Sknar, Y., Hrydnieva, T., ...Demchyshyna, O., Plyasovskaya, K. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2020, 1(6), р. 25–31



      4

      Prospects of the application of coal ash materials to produce construction heat-insulation ceramics

      Shchukina, L.P., Galushka, Ya.O., Savenkov, A.S., Khlopytskyi, A.À. Voprosy Khimii i Khimicheskoi Tekhnologii, 2020, 2020(3), р. 215–224



      5

      Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product

      Shanina, O., Minchenko, S., Gavrysh, T., ...Stechyshyn, M., Rozbytska, T. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences, 2020, 14, р. 189–201


      Поділитись

      © 2022 UKRTSA | All Rights Reserved | Powered by SaFed Development